Piliç |
|
Bütün Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları alınmış, boyunsuz bütün piliçtir. Ürün gramajına dökme, poşetli ve tabaklı olarak ambalajlanmaktadır.
1000-2200 gr
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Lezita Grill Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş, boyunsuz, kanatları tam veya yarım alınan bütün piliçtir. Dökme ve poşetli olarak satışa sunulmaktadır.
800-1200 gr
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Lezita Tam Parça: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş boyunsuz pilicin, but, bütün göğüs ve kanat olarak parçalanmış halidir.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
|
|
|
Lezita Kanatsız Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş, boyunsuz, kanatları tam alınan bütün piliçtir. Dökme olarak satışa sunulmaktadır.
1300 - 2200 gr
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
But |
|
But: Pilicin bacaklarının gövdeden ayrılıp sırt kısmından ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Sırtlı But: Butun femur kemiğinden anatomik olarak kesilmesiyle elde edilen sırt kısmına yakın parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Sırtsız But: Butun sırt kısmının anatomik olarak alınmasından sonra geriye kalan kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Baget: Butun femur kemiğinden anatomik olarak kesilmesi ile elde edilen ayak kısmına yakın parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
İncik: Baget’in kemik ucunun alınmasıyla elde edilen bir üründür. Derili ve derisiz olmak üzere iki farklı ürün olarak üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Sırtsız Üst But: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
But Pirzola: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının, kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesiyle elde edilen üründür. Derili ve derisiz olarak 2 farklı çeşit olarak üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak üretilmektedir.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Taleks: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının derisinin alınmış halidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
But Izgara: Sırtsız üst buttan kemik çıkarılmasıyla elde edilen kemiksiz buttur. Derili ve derisiz olarak 2 farklı çeşit üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
But Şiş: But ızgaranın çöp şişe geçirilerek kenarlarının düzeltilmesi ile elde edilir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Kemiksiz But: Sırtsız buttun kemiklerinin sıyrılmasıyla elde edilen bütün halde buttur. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
|
|
Göğüs |
|
Bütün Göğüs: Bütün pilicin kanatlarının anatomik olarak kesilmesi ve but kısmının alınmasıyla sırt kısmı üzerinde kalan göğüstür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Sırtsız Göğüs: Bütün göğüsün sırtı alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Fileto: Kemiksiz göğüs etidir. Derili, derisiz ve yarım fileto olarak 3 farklı seçenekte, dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Biftek: Yarım filetonun iç kısmında bulunan küçük lobun alınmasıyla oluşan göğüs etidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Bonfile: Yarım filetonun iç kısmında bulunan yumuşak, sinirsiz ve yağsız küçük kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Göğüs Şiş: Kemiksiz, derisiz göğüs etinin özenle küçük parçalara bölünerek şişe dizilmiş şeklidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
|
|
Kanat |
|
Kanat: Bütün pilicin kanatlarının anatomik olarak kesilmesiyle elde edilen 3 parçalı kanattır. Gramajlarına göre Kanat ve Mini Kanat olmak üzere iki çeşittir. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Uçsuz Kanat: Kanadın uç kısmının alınmasıyla elde edilen kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Kanat Izgara: Kanadın üst kanat ile kanat ucu arasında kalan kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Üst Kanat: Kanadın gövdeye bitişik kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Kanat Pirzola: Üst kanatta , etin kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Bölünmüş Kanat: Kanadın uç kısmının alınarak ikiye bölünmesiyle elde edilen kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
|
|
|
|
|
Sakatat |
|
Ciğer Yürek: Pilicin takım halindeki ciğer ve yüreğidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |
|
|
Taşlık: Pilicin zar ve yağı alınarak temizlenmiş taşlığıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.
Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. |
 |