best watches under 500 reddit the patek caliber price fake hermes bags rolex oyster perpetual 39 replica tag heuer professional 200m price chanel replica bags titan service centre near me breitling 2017 models gucci replica handbags hublot ferrari rolex rose gold day date replica bags cheapest rolex roadster watch review replica handbags

Anasayfa Kurumsal ?r?nlerimiz Duyurular Talep Formu M??teri Hatt? ?leti?im
Bayiliklerimiz
Kurumsal
Lezita Kocaeli-Gebze-Yalova bayisi Atmaca Tavukçuluk
Misyon ve Vizyon
Kalite Politikamız
Basın Odası
İnsan Kaynakları
 
        Piliç Eti
Piliç  

Bütün Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları alınmış, boyunsuz bütün piliçtir. Ürün gramajına dökme, poşetli ve tabaklı olarak ambalajlanmaktadır.

1000-2200 gr

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butunpilic
   
Lezita Grill Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş, boyunsuz, kanatları tam veya yarım alınan bütün piliçtir. Dökme ve poşetli olarak satışa sunulmaktadır.

800-1200 gr

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

lezitagrilpilic
   
Lezita Tam Parça: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş boyunsuz pilicin, but, bütün göğüs ve kanat olarak parçalanmış halidir.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

   
Lezita Kanatsız Piliç: Lezita’nın üstün teknolojisi sayesinde hava ile soğutularak üretilen iç organları temizlenmiş, boyunsuz, kanatları tam alınan bütün piliçtir. Dökme olarak satışa sunulmaktadır.

1300 - 2200 gr

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kanatsizpilic
   
But  
But: Pilicin bacaklarının gövdeden ayrılıp sırt kısmından ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

lezitabut
   
Sırtlı But: Butun femur kemiğinden anatomik olarak kesilmesiyle elde edilen sırt kısmına yakın parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

sirtlibut
   
Sırtsız But: Butun sırt kısmının anatomik olarak alınmasından sonra geriye kalan kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

sirtsizbut
   
Baget: Butun femur kemiğinden anatomik olarak kesilmesi ile elde edilen ayak kısmına yakın parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

baget
   
İncik: Baget’in kemik ucunun alınmasıyla elde edilen bir üründür. Derili ve derisiz olmak üzere iki farklı ürün olarak üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

incik
   
Sırtsız Üst But: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

sirtsizustbut
   
But Pirzola: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının, kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesiyle elde edilen üründür. Derili ve derisiz olarak 2 farklı çeşit olarak üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak üretilmektedir.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butpirzola
   
Taleks: But’un sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının derisinin alınmış halidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

taleks
   
But Izgara: Sırtsız üst buttan kemik çıkarılmasıyla elde edilen kemiksiz buttur. Derili ve derisiz olarak 2 farklı çeşit üretilmektedir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butizgara
   
But Şiş: But ızgaranın çöp şişe geçirilerek kenarlarının düzeltilmesi ile elde edilir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butsis
   
Kemiksiz But: Sırtsız buttun kemiklerinin sıyrılmasıyla elde edilen bütün halde buttur. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kemiksizbut
   
   
Göğüs  
Bütün Göğüs: Bütün pilicin kanatlarının anatomik olarak kesilmesi ve but kısmının alınmasıyla sırt kısmı üzerinde kalan göğüstür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

butungogus
   
Sırtsız Göğüs: Bütün göğüsün sırtı alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

sirtsizgogus
   
Fileto: Kemiksiz göğüs etidir. Derili, derisiz ve yarım fileto olarak 3 farklı seçenekte, dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

fileto
   
Biftek: Yarım filetonun iç kısmında bulunan küçük lobun alınmasıyla oluşan göğüs etidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

biftek
   
Bonfile: Yarım filetonun iç kısmında bulunan yumuşak, sinirsiz ve yağsız küçük kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

bonfile
   
Göğüs Şiş: Kemiksiz, derisiz göğüs etinin özenle küçük parçalara bölünerek şişe dizilmiş şeklidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

gogussis
   
   
Kanat  
Kanat: Bütün pilicin kanatlarının anatomik olarak kesilmesiyle elde edilen 3 parçalı kanattır. Gramajlarına göre Kanat ve Mini Kanat olmak üzere iki çeşittir. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kanat
   
Uçsuz Kanat: Kanadın uç kısmının alınmasıyla elde edilen kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

ucsuzkanat
   
Kanat Izgara: Kanadın üst kanat ile kanat ucu arasında kalan kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kanatizgara
   
Üst Kanat: Kanadın gövdeye bitişik kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

ustkanat
   
Kanat Pirzola: Üst kanatta , etin kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

kanatpirzola
   
Bölünmüş Kanat: Kanadın uç kısmının alınarak ikiye bölünmesiyle elde edilen kısmıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.
   
   
Sakatat  

Ciğer Yürek: Pilicin takım halindeki ciğer ve yüreğidir. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

cigeryurek
   
Taşlık: Pilicin zar ve yağı alınarak temizlenmiş taşlığıdır. Dökme ve tabaklı olarak satışa sunulur.

Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.

taslik

 

Etiketler: Piliç, sakatat, kanat, but, piliç eti, atmaca gıda, lezita, lezita bayileri, göğüs ,ciğer ,bonfile, biftek, incik, baget , atmaca tavukçuluk, bütün piliç
AnasayfaKurumsalÜrünlerimizİletişim Site Haritası
Tasarım & Hosting
Atak Domain